SANDA SAVIĆ ZA KARAKTER: VELIKE STVARI POČINJU PROMIŠLJENIM KORACIMA

sandra

Energija i ideja su početni kapital, a rezultati su njihova posledica

SANDA SAVIĆ, senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija u Hemofarmu, za KARAKTER

Sanda-Savić

H

HEMOFARM

Lider u branši i srpski brend, kompanija koja svake godine pomera granice i postiže nove poslovne rekorde, neko čiji su počeci bili skromni i lokalni, a sada posluje globalno. Dokaz da velike stvari često počinju malim, ali promišljenim koracima. Ono po čemu je Hemofarm poseban jeste da punih 60 godina brine o zajednici i građanima. I to ga čini jedinstvenim.

E

ENERGIJA

Začin bez kojeg bi naši životi bili „neukusni“ i (ispod)prosečni. Daje nam svežinu i onu dečju radoznalost, i pretvara nas u inovatore i pobednike. Svi važni ljudi u prošlosti kao i danas, poseduju upravo tu divnu energiju, to posebno napajanje zbog kojeg su činili velika dela i zbog čega im čovečanstvo duguje zahvalnost.

Nauka, medicina i farmaceutska industrija su pobednici 2020. godine i neko ko je dao glavni odgovor na pandemiju

M

MEDICINSKI RADNICI

Heroji ovog trenutka! Mislim da nam je poslednjih godinu dana poslalo važan podsetnik koliko su oni važni za svakog od nas. Zaposleni u zdravstvu, farmaceuti, ali i naši radnici u proizvodnji lekova, svi oni zaslužuju da čuju naše hvala.

O

ODRŽIVI RAZVOJ

Sadašnjost i budućnost, jer samo pod uslovom da sada razmišljamo i delujemo shodno principima održivog razvoja, budućnost nas i naših potomaka ima smisla. Hemofarm je jedan od pionira u ovoj oblasti, a ja sam vrlo srećna da sam u timu koji je rano shvatio značaj održivog i odgovornog poslovanja.

F

FARMACEUTSKA INDUSTRIJA

Razlog zašto danas svi živimo duže i kvalitetnije nego naši preci. Razlog što se sa novim (korona)virusom borimo bolje. Razlog zašto vakcina protiv Covid-19 postoji. Nauka u službi zdravlja i boljitka.

A

AGILNOST

Jedna od četiri vrednosti koje zastupaju Štada i Hemofarm. Takođe, i obeležje vremena u kojem živimo. Agilnost (i privatno i poslovno) shvatam ne samo kao prilagodljivost i stalno unapređenje, već kao saradnju i poštovanje drugih – tek ukoliko ovo imate, možete da napredujete.

Začin bez kojeg bi naši životi bili „neukusni“ i (ispod)prosečni je naša energija. Daje nam svežinu i onu dečju radoznalost, i pretvara nas u inovatore i pobednike

R

REZULTATI

Nešto što nas u trenutku, kad se dese, čini spokojnim i ponosnim, i razlog zašto se trudimo da u sledećoj iteraciji bude još bolji. Energija i ideja su početni kapital, a rezultati su njihova posledica. Iako se bavim poslom u kojem ne možete uvek izmeriti učinak, moram da priznam da volim opipljive rezultate, oni vas bodre za dalje.

M

MEDICINA

Nauka, medicina i farmaceutska industrija – pobednici 2020. godine i neko ko je dao glavni odgovor na pandemiju. Ne bih ništa više dodala.

hadzihafizbegovic-naslovna-karakter

 

 

Share