ISTRAŽI SRBIJU

Kako biste istražili sve što Srbija ima da vam ponudi, napustite već utabane staze i slobodno zavirite u njene skrivene kutke. Ovde vas čekaju turistička seoska domaćinstva u kojima možete iskusiti autentičan ambijent srpskog sela – gde se i dalje živi u harmoniji s prirodom i u skladu s tradicijom.

Za prave avanturiste u ponudi su razne vrste aktivnih odmora – od biciklizma i raftinga, preko skijanja, planinarenja i slobodnog penjanja, sve do posmatranja ptica! Srbija vam zdušno nudi ono što vašoj poseti dodaje neophodnu dozu adrenalina!

Ukoliko pak želite nešto mirniji predah od svakodnevnih obaveza, odlučite se za porodičan odmor i uputite u neko od mnogobrojnih odmarališta sa sadržajima prilagođenim deci.
Ili jednostavno odaberite jednu od tematskih ruta koje će vas provesti kroz rimske lokalitete, srednjevekovne tvrđave, najlepše manastire romaničke arhitekture, velika naučna dostignuća i još mnogo toga.

Krenite u susret nezaboravnoj avanturi – ka zemlji koja će vam kao na dlanu pružiti sve ukoliko dođete spremni i voljni za istraživanje.

Izvor: Sajt Turističke organizacije Srbije

 

 

Share