PAKETIĆ ZA OSMEH ZA DECU SVRATIŠTA

paketici-za-osmeh

Studenti Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment PMC iz Beograda skupili su se tradicionalno i ove godine u okviru takmičenja regionalni Marketing Challenge, i obradovali mališane iz „Svratišta“ na Zvezdari.

U sklopu akcije pomogli su im i studenti iz regiona Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije. Sadržaj paketića su igračke, knjige za decu, nastavni materijal, slatkiši, sredstva za higijenu i garderoba.

paketici-za-osmeh

Paketići za osmeh za decu Svratišta

„Osnovni cilj akcije je ulepšavanje novogodišnjih praznika mališanima, jer naše malo je nekome mnogo. Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe“, rekla je Valentina Molojević, studentkinja PMC-a.

Njen kolega Aleksa Mihailović ističe da zapravo dok prave pauzu u učenju njima prolaze mnoge ideje kroz glavu.

„Tako se dopisujumo sa kolegama iz regiona i mi ustvari razmenjujemo paketiće, nekada šaljemo u Bosnu, Hrvatsku… Sjajno je što nam fakultet omogućava upoznavanje kolega iz okruženja i nastaju dobre ideje, bez obzira na udaljenost, digitalna komunikacija je tu“, rekao je Mihailović.

naslovna-karakter-15

Share