Tepić: Srbija mora da progleda, da smenimo one koji su nam proterali mlade

Izvor: FoNet

Prva na listi “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” Marinika Tepić poručila je da je posle deset godina vreme za promenu iz korena i da 3. aprila na izborima treba završiti sa onima “koji su nam proterali mlade, proćerdali godine i proneverili milijard

Tepić je u izjavi FoNetu, u poruci biračima, naglasila da lista Ujedinjeni za pobedu Srbije okuplja najbolje ljude, ne samo iz stranaka, već i ljude koji su se dokazali u svojoj struci, ali i „heroje iz naroda“ poput Aleksandra Obradovića iz Valjeva, Marije Lukić iz Brusa, novinara Milana Jovanovića, kao i sinove Stanike Gligorijević.

„Svi su oni podržali ovu listu i imamo obavezu prema njima, prema milionima ljudi koji veruju u nas, u sve ono što smo radili čistog obraza, uspravne kične, ne odustajući, uprkos pretnjama i poternicama u tabloidima“, rekla je Tepić.

Kako je naglasila, Srbija mora da progleda.

“Moramo da smenimo one koji su nam proterali mlade, proćerdali godine, profitirali na tuđoj muci i proneverili milijarde. Zato kažemo – prošlo je deset godina, promena iz korena i dajte da završimo sa njima 3. aprila”, zaključila je Tepić.