Tepić: Oni koji danas pozivaju na mir i stabilnost su nas već dva puta uveli u rat

Izvor: N1

Vučić od juče ćuti da mu je bratko Bojko Borisov kog je odlikovao nacionalnim ordenom naše države uhapšen zbog zloupotrebe fondova EU, izjavila je nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić u Užicu.

„Da li ste primetili kako od juče ćuti Vučić što mu je bratko Bojko Borisov uhapšen zbog korupcije i zloupotrebe fondova Evropske unije?! Ne sme da pisne Vučić o bratku Bojku, koga je čak odlikovao nacionalnim ordenom naše države, ali nikada nismo čuli za koje li to zasluge“, rekla je Tepić, navodi se u saopštenju.

Tepić je naglasila da jedva čeka da ga za to pita Laura Keveši, antikorupcijska tužiteljka Evropske unije za koju su i oni „spremili kilograme dokaza o korupciji i čerupanju evropskih para i ovde“.

“Sve ćemo joj dostaviti u Luksemburgu, nema poštede, nema oprosta ni za koga. Ne može da samo da uđe, da se uzme tuđe. Sutra će im se dopasti vaša firma, vaš auto, vaša njiva, vaša ćerka! Doći će i na vaša vrata, na svačija vrata, ako 3. aprila propustimo priliku”, ocenjuje Tepić koja dodaje: “Srbiji je potrebna promena iz korena! Prošlo je deset godina, probudila se Srbija! Promena stiže”.

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” Miroslav Aleksić izjavio je da mir i stabilnost u Srbiji mogu postojati „samo kada dokazani mrzitelji i ratni huškači više ne budu na vlasti“.

“Oni koji danas pozivaju na mir i stabilnost su nas već dva puta uveli u rat. Dosta nam je onih koji se na dnevnom nivou utrkuju kada da uvrede Hrvate i Albance, a kada Crnogorce, kao što kao što to sada čine vojni dezerter Aleksandar Vulin i njegov šef Aleksandar Vučić… Imamo priliku da razvlastimo sadašnje vlastodršce i da ih pošaljemo pred sudove i u zatvore, imamo priliku da da izgradimo institucije i uložimo u lekare, profesore, mlade, penzionere, poljoprivrednike, imamo priliku oteramo Rio Tinto iz Srbije i da zabranimo uništavanje naše zemlje i pretvaranje u koloniju“, rekao je Aleksić.

Aleksić je pozvao sve građane Srbije da 3. aprila iskoriste priliku i izađu na izbore. “Tako ćemo pokazati da Srbija može mnogo bolje“, zaključio je Aleksić.

Miodrag Gavrilović, potpredsednik Demokratske stranke, objasnio je u Užicu “šta znače promene iz korena?” Sada su najvredniji kapital Jovanjica i Krušik, a najvažnija promena je
ta da će ljudi biti najvredniji kapital Srbije, rekao je Gavrilović.

“Trećeg aprila glasamo ili za Vučića, ili za zdravlje, ili za Vučića ili za istinu, ili za Vučića ili za normalan život. Temelj države mora biti čast i poštenje, a ne laži i ucene. Građani Srbije, 3. aprila svi zajedno! Izgradimo, napišimo, zaokružimo izvršni nalog za otkaz ovom režimu, budimo zajedno izvršitelji koji će izbaciti uzurpatore iz narodnih ustanova i zadužbina”, poručio je Gavrilović.