Kovačević: Željka Mitrovića treba gledati kao zakupca nacionalnog dobra

Izvor: Nova.rs / Foto: Printscreen Nova S

Siniša Kovačević, savetnik za kulturu predsedničkog kanidata koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” Zdravka Ponoša, rekao je da lično ne bi išao na TV Pink, ali da nema ništa protiv toga da Ponoš ode i iskoristi svoj predizborni termin na toj televiziji.

Upitan kakav savet bi dao Ponošu, da li treba da ide i iskoristi svoj termin na TV Pinku ili ne, Kovačević je rekao da to treba da bude stvar ličnog stava.

„Ja recimo lično ne bih išao na TV Pink, to je moj lični stav, ali nemam ništa protiv da Ponoš ode zato što televizija Pink je zgrada i logo, a frekvencija je nacionalno bogatstvo“, rekao je on u „Utisku nedelje“, a prenosi Nova.rs.

Prema njegovom mišljenju, Željka Mitrovića treba prosto gledati kao trenutnog zakupca nacionalnog dobra, kao da je neko recimo na pet godina zakupio rudnik.

“Ne vidim razlog da Ponoš ne ode, naročito ukoliko mu je stalo da i kod tog Vučićevog biračkog mekog tkiva ostavi određenu vrstu pozitivnog utiska. Moj savet bi mu bio da ide ukoliko ima dovoljno jak želudac, a on ga očito ima i to je njegova ogromna komparativna prednost u odnosu na mene”, rekao je Siniša Kovačević.

Pored Siniše Kovačevića, gosti Utiska nedelje bili su predsednički kandidati koalicije Moramo Biljana Stojković i koalicije NADA Miloš Jovanović.