Grupa građana „Glasno za omladinu – Vladimir Stojičević“: Mi nemamo šefove u Beogradu, delamo po savest

Izvor: Danas; Miljko Stojanović / Foto: Pixabay

Iz grupe građana „Glasno za omladinu – Vladimir Stojičević“ u Boru ističu u saopštenju da su pokušali ujedine sve opozicione aktere u Boru, ali do ujedinjenja nije došlo. Ova grupa građana odlučila je da izađe samostalno.

Oni kažu da su pokušali i uložili sve napore da ujedine sve opozicione aktere u Boru, kako bi zaustavili  razaranje sela i samog grada od strane ove vlasti.

“Vlast je u Boru svesna da je prokockala poverenje svih naših sugrađana i dokazala da su im bitniji njihovi lični interesi i interesi stranih kompanija od naših meštana okolnih sela i svih građana Bora. Zato sada forsira „opoziciju“, koja je do juče glasala svaki budžet i koja će nakon izbora biti u službi održavanja kriminalno-lopovske koalicije na vlasti, a mi samim neujedinjenjem takvima dajemo više na značaju”, kažu oni.

Pošto ujedinjenja nema GG „Glasno za omladinu“, na predstojećim lokalnim izborima izlazi samostalno, ističe se u saopštenju.

“Mi nemamo šefove u Beogradu, delamo po savesti, bez ikakvih političkih kalkulacija, samostalno, čistog srca i savesti, a u interesu svih meštana borskih sela i građana Bora”, kažu oni.

Oni pozivaju sve meštane okolnih sela, kao i sve sugrađane koji su voljni da pomognu njihov rad da im se obrate preko maila: glasnozaomladinu@gmail.com ili puste poruku u inbox na fb ili instagram profilu „Glasno za omladinu“.

Podsećamo, ova grupa građana na izborima 2018. godine osvojila je 1.058 glasova, što u procentima iznosi 4,45 odsto.