Brnabić: Ako se pogleda prethodnih 10 godina, nema dileme šta je pravi izbor

Izvor: Beta

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić ocenila je da, ukoliko se pogledaju Beograd i Srbija sada u odnosu na period od pre deset godina, “zaista nema dileme šta je pravi izbor” u nedelju, 3. aprila.

Brnabić je u intervjuu za Večernje novosti rekla da je iznenađena predizbornom kampanjom opozicije, da svako ima pravo da se nada, radi i bori za svoje ciljeve, ali da je problem ako se neko tokom izborne kampanje služi „nečasnim sredstvima i obmanama gradjana“.

Prema njenim rečima, opozicija nije ponudila konkretne planove i programe, već isključivo obećanja šta bi oni „rušili, izmestili, premestili, ili ne bi gradili“.

Naglasila je da će „sačuvati i zaštititi izbornu volju građana, ma kakva ona bila“ i ocenila da postoji „realna mogućnost“ da, ukoliko izgubi, opozicija protestima pokuša da ospori izborne rezultate.

“Radujem se što će na svakom izbornom mestu biti veliki broj kontrolora iz svih stranaka koje učestvuju u izbornom procesu, kao i stranih ambasada i organizacija kao što je ODHIR, tako da ne postoji način da neko preinači izbornu volju građana”, navela je Brnabić.

Share