JELENA OBUĆINA ZA KARAKTER: SVEGA IMA VLAST, OSIM POŠTENOG NOVINARSTVA

Društvo smo atrofiranog pamćenja, osrednjeg obraza, alavo na pare, jalovog sistema, nespremno na odricanje, nespremno za suočavanje sa prošlošću, naslonjeno na talas skorojevića

JELENA OBUĆINA, urednik i voditelj na Newsmaxadria, govori za KARAKTER

jelena-obucina

Jelena Obućina, urednik i voditelj na Newsmaxadria, smatra da naše društvo izvitopereno i još licemerno, te da je to loša kombinacija.

Naše društvo je izvitopereno i još licemerno. Loša kombinacija

“Društvo atrofiranog pamćenja, osrednjeg obraza, alavo na pare, jalovog sistema, nespremno na odricanje, nespremno za suočavanje sa prošlošću, naslonjeno na talas skorojevića. U braku sa korupcijom. Uvereno da je bolje od drugih. Tabloidno u podršci, takvo u napadu, tabloidno u radosti, isto takvo i u tugama”, ocenila je Jelena Obućina za Karakter.

Ona je konstatovala da je karakter medija u Srbiji poslušnički svakako.

“Ako ne taj pridev – onda profesionalnih relativizatora, ako ne taj – onda profesionalnih trovača, ako ne taj – onda profesionalnih zabavljača. Svega ima vlast, osim poštenog novinarstva”, naglasila je Obućina.

CEO RAZGOVOR SA JELENOM OBUĆINOM, U KOME SE OSVRNULA NA KARAKTER VLASTI I OPOZICIJE, ČITAJTE U NOVOM BROJU MAGAZINA KARAKTER, KOJI JE NA KIOSCIMA. 

KARAKTER