QATAR AIRWAYS POKREĆE PRVI EKSKLUZIVNI PROGRAM ZA STUDENTE ŠIROM SVETA

qatar-airways-1

Članovi Kluba studenata mogu ostvariti velike uštede i brojne pogodnosti kao što su specijalne cene karata, dodatni prtljag, fleksibilnost za promenu datuma putovanja, besplatan Super Wi-Fi na letu i još mnogo toga

Qatar Airways je pokrenuo globalni program specijalno za studente širom sveta. Klub studenata je dodatak programu lojalnosti ove aviokompanije, Privilege Club-a, i nudi brojne pogodnosti specijano prilagođene studentima kako bi im koristio na njihovom obrazovnom putu.

Članovi Kluba studenata mogu ostvariti velike uštede i brojne pogodnosti kao što su specijalne cene karata, dodatni prtljag, fleksibilnost za promenu datuma putovanja, besplatan Super Wi-Fi na letu i još mnogo toga. Takođe, automatski postaju članovi Qatar Airways Privilege Club-a – i na taj način mogu da ostvare i dodatne pogodnosti među kojima je i unapređenje nivoa članstva nakon diplomiranja kao i priliku da osvoje 5,000 Qmilja ukoliko učlane prijatelja u Klub studenata.

Izvršni direktor Qatar Airways grupacije Akbar Al Baker je poručio: “Naš novi Klub studenata je kreiran sa fokusom na potrebe studenata. Putovanja su bitan deo njihovog života s obzirom da mnogi studenti odluče da studiraju van granica svoje države tokom celokupnog studiranja ili pojedinačnog semestara. Takođe, znamo da su letnje i zimske pauze savršena prilika da studenti posete svoje porodice i prijatelje ili da jednostavno istražuju svet. Osluškujući potrebe naših redovnih putnika studenata, sa zadovoljstvom želimo da im pomognemo da dosegnu nebo uz naš Klub studenata.”

Novi program za studente je deo šire transformacije Qatar Airways Privilege Club-a koja za cilj ima da putnici budu nagrađeni za lojalnost aviokompaniji i da nastave da uživaju u najboljim ponudama i pogodnostima.

Kao članovi Privilege Club-a studenti će skupljati Qmilje kada putuju Qatar Airways-om, članovima oneworld® alijanse, ili sa bilo kojim partnerom aviokompanije. Studenti takođe mogu da skupljaju Qmilje koristeći Qatar Airways kreditne kartice i kupujući kod Privilege Club partnera. Qmilje se mogu iskoristiti za brojne pogodnosti koje uključuju nagradna putovanja, prelazak u višu kabinu ili dodatni prtljag na letu Qatar Airways-a, za kupovinu u Qatar Duty Free prodavnicama kao i za letove i hotelski smeštaj kod partnera.

Članovi Kluba studenata će dobiti digitalnu člansku karticu koju mogu sačuvati na svoj mobilni telefon ili mobilnu aplikaciju Qatar Airways-a. Svi studenti koji su na stalnim ili vanrednim studijama i imaju između 18 i 30 godina mogu se učlaniti u Klub studenata posetom na qatarairways.com/StudentClub.

Višestruko nagrađivana aviokompanija Qatar Airways je proglašena “Najboljom aviokompanijom na svetu” na ceremoniji najboljih svetskih aviokompanija za 2019. godinu organizovano od strane Skytraxa. Ponela je i titule “Najbolja aviokompanija na Bliskom Istoku”, “Najbolja biznis klasa na svetu” i “Najbolje sedište u biznis klasi” kao priznanje za revolucionarno iskustvo biznis klase, Qsuite. Qatar Airways je tako postala jedina aviokompanija koja je pet puta ponela titulu Skytrax najbolje aviokompanije na svetu.

Pored toga što nudi izvrsnu uslugu putnicima, Qatar Airways je fokusiran i na samoodrživost svojih operacija. Raznovrsnost flote koja obiluje modernim i štedljivim avionima, pre svega flotom od 52 Airbus A350 i 30 Boeing 787s aviona koji znatno smanjuju emisije karbon-dioksida. Kao posledica pandemije COVID-19 na potražnju za putovanjima, aviokompanija je prizemljila svoju flotu Airbus A380 aviona budući da zbog svog uticaja na okolinu više nema potrebe za tako velikim avionom na trenutnom tržištu. Qatar Airways je nedavno pokrenuo i novi program koji omogućava putnicima da dobrovoljno kompenzuju emisije karbon dioksida pri rezervaciji svog putovanja.

Share